Feriehus i Danmark

Danmark - Det er dejlig å være norsk i Danmark

Danmark er nordmenns favoritt reisemål når det gjelder å leie feriehus for sommerferien. Danmark viser seg fra sin beste side om sommeren, deres vakre og frodige naturlandskap gir deg og ditt reisefølge mange turmuligheter. Hvite sandstrender hvor dere kan slappe av og nyte soldagene, mens barna kan løpe fritt rundt og leke.
Både på vestkysten og østkysten finner dere strandperler. Østkysten vil være mer ideell for familiene med de minste barna, her er man mer skjermet for vind og det er flere lang grunde strender. Ebeltoft med Ebeltoft vik er en av de mest besøkte reisemålene for småbarnsfamiliene. Vestkysten har også enestående strender. Områdene som Løkken, Blokhus og Blåvand er meget populære. Mer informasjon om disse reisemålene og andre populære reisemål i Danmark finner du lengre ned på denne siden.

Danmark er kjent for sin sykkelkultur, det vil heller ikke være noe problem å ha med barna på dette. Danmark har mer enn 11.000 merkede sykkelruter og med korte avstander mellom byer/steder gjør turene overkommelige for personer i alle aldre. Underveis får dere muligheten til å oppleve Danmark på en ny måte og på sykkelryggen får man med seg detaljer en ikke ville gjort i bil.

For matglade mennesker har Danmark mange stoltheter å vise frem. Som Skandinavias gourmetland nummer 1, bør gastronomiske opplevelser stå høyt på 'bucketlisten'. Hovedstaden København er den byen i Norden som har flest restauranter med Michelin-stjerner. Det er altså bare til å legge kaloritellingen på hyllen for ferien og nyte anerkjent kokkekunst på sitt beste.

Kulturopplevelser er det masse av. La historien ta deg med tilbake til middelalderen og besøk Spøttrup Middelalderborg, her får man innsikt i hvordan menneskene på den tiden levde. Det blir også arrangert markeder, utstillinger og teaterforestillinger. Besøk også den huset til den folkekjære forfatteren H.C Andersen i Odense. Om du er glad i musikk bør turen gå til den største musikkfestivalen i Nord-Europa som blir arrangert i Roskilde, hvor stjerner i verdensklassen har underholdt et livlig publikum en uke hvert år siden 1971.

Reis med hele familien på Danmarksferie i år. "Det er dejlig å være norsk - i Danmark"

Familieferie i Danmark

Familieferie i Danmark

I Danmark kryr det av familievennlige attraksjoner. Her finner du utrolig mange tema- og fornøyelsesparker, barnevennlige museer, flotte sandstrender og et landskap som skapt for sykkelturer med familien.

Når dere har funnet ut hvor dere vil bo, må dere ut og oppleve Danmark – og valgmulighetene er mange. Besøk nærmeste sommerland eller en dyrepark, dra på vikingmarked eller til en av de mange musikkfestivalene, lei en kano og lek indianer for en dag. I Danmark er det aldri langt til neste opplevelse, så her slipper dere lange, krevende bilturer med slitne barn i baksetet.

Muligheter er det nok av!

Sommerland, dyreparker og fornøyelsesparker i Danmark

Sommerland, dyreparker og fornøyelsesparker i Danmark

Når dere har funnet ut hvor dere vil bo, må du ut og oppleve Danmark - og det er nok å begynne med. Besøk det nærmeste Sommerland, fornøyelsespark eller en dyrepark, dra på vikingmarked eller til en av de mange musikkfestivalene, eller leie en kano og lek indianer for en dag. I Danmark er det aldri langt til neste opplevelse, så her slipper dere for lange, krevende bilturer med slitne barn i baksetet.

Leverandører

Populære reisemål i Danmark

Ebeltoft

Gjennom historien har Ebeltoft og Mols vært populære turiststeder. Byen Ebeltoft ligger bare noen få hundre meter fra havnen. Kun 30 min kjøring fra Ebeltoft finner du Djurs Sommerland med Danmarks beste sklier, berg-og-dal-baner og karuseller for hele familien. Du kan shoppe i den koselige byen Ebeltoft og nyte naturen i nasjonalparken Mols Bjerge med Kalø slottsruiner. Djursland tilbyr alt hva hjertet kan begjære – for barnefamilier og for par som ønsker tid for to.

Les mer

Løkken

Løkken har alt: shopping, aktiv ferie, gode restauranter, kunst og kultur, barnevennlige strender og god atmosfære gjennom hele året. Løkken er selve symbolet på feriebyen ved sjøen. Det er fersk fisk, flotte strender og uberegnelig vær. I byen er det mulig å spasere i de sjarmerende gatene med små gule hus, kafeer, restauranter og butikker og samtidig høre havet, føle lukten av saltvann og se sand smyge seg rundt veggene og mellom stolbena på kafeene. Nærmere stranden kommer du ikke.

Les mer

Blokhus

Blokhus er kjent for sol, en milelang imponerende sandstrand, hav og idyll. Her finnes alt av gjøremål og aktiviteter for enhver smak, blant annet sandstranden, klitter, fortauskaféer, restauranter, fin natur, butikker, og et subtropisk badeland med mosjonsbasseng, spa, fitness og wellness. Kun 6 km. fra byen, ligger Fårup Sommerland, som flere år har vunnet prisen «beste sommerland i Danmark». Det er fantastisk stemning i Blokhus året rundt, spesielt om sommeren når solen står på sitt høyeste, og solbrune turister flokker seg på den enestående stranden.

Les mer

Hals

Hals er et familiested med stor F, og her finnes det flotte feriehus for hele familien. Det er et fantastisk feriested for stor og små. Strendene er noen av de mest barnevennlige i Danmark, da de ligger på østkysten hvor det er lite vind, og langgrunne, fantastiske hvite sandstrender som frister alle og enhver. Hals byr også på masse spennende butikker og restauranter, samt en fantastisk havn hvor det alltid er liv. Hals ligger kun 30 km fra Aalborg og en time fra fergen i Hirtshals.

Les mer

Skagen

I Skagen finner du noen av Danmarks vakreste strender, et pulserende byliv, inspirerende museer og vakker natur, virkelig noe for enhver smak. Her er det utmerkede feriehus, både i sentrum- og i utkanten av Skagen. Om du vil ha en avslappende ferie, kan late dager nytes på de deilige strendene. Men om du ønsker en aktiv ferie, står opplevelsene i kø og venter på deg!

Les mer

Juelsminde

Juelsminde er en fantastisk halvøy, beliggende på Sørøst Jylland. Det er rolige, barnevennlige strender her, samt masse flotte feriehus for både store og små familier og grupper. Om du liker å oppleve attraksjoner og forlystelser, er Juelsminde absolutt verd et ferieopphold! Byen ligger nemlig «midt i smørøyet» i forhold til nærhet til Danmarks fornøyelsesparker mm.

Les mer

Marielyst

Marielyst, en vakker perle på øya Falster, er en av de mest populære feriedestinasjonene i Danmark. Om du skal leie feriehus på Falster, eller sør-øst kysten av Danmark, burde du virkelig vurdere Marielyst. Marielyst kan blant annet friste med en av de mest barnevennlige og flotte strendene du kan tenke deg. Marielyst byr også på et spennende sentrum, både på dagtid med koselige caféer og shopping, samt på ettermiddags-/kveldstid med lekre spisesteder og utesteder.

Les mer

Hjørring

Hjørring er en fantastisk by som ligger Nordvest i Danmark, med masse flotte feriehus. Hjørring er kanskje mest kjent for en av verdens største fotballturneringer, Danacup. Hvert år kommer tilreisende fra hele verden for å delta i denne turneringen, og alle feriehus i området blir booket tidlig. I dette området finner vi et bredt spekter av opplevelser året rundt, som tilbyr alt fra shopping til vakre naturområder.

Les mer

Væggerløse

Væggerløse er en liten by på det sydlige Falster og tilhører region Sjælland. Det er masse å gjøre i området, om man vil oppleve annet enn feriehuset og strendene. Det er fantastisk å fiske i Nakskov Fjord og Hoby Put & Take (21 km), men det er også muligheter for havfiske. Man kan ellers dra på seiltur uten fiskestang - bli med postbåten som frakter post fra Nakskov til øyene i Nakskov Fjord og til tangen Albuen.

Les mer

Ringkøbing

Den idylliske byen har et gammelt, omhyggelig restaurert sentrum og en vakker og godt bevart kirke. Store deler av gamle Ringkøbing kan ses i sin opprinnelige form. Byen byr på gode shoppingmuligheter, restauranter og severdigheter. Ringkøbing er omgitt av mange vakre naturområder som er perfekte for lange turer. Hvis du vil ha mer action, er Ringkøbing Fjord kjent som et av Nord-Europas beste områder for vindsurfing, og på grunn av lav vannstand er det enkelt og morsomt å lære å surfe her.

Les mer

Populære områden i Danmark

Bornholm

Takket være beliggenheten har Bornholm mange soltimer, og det spesielle, klare lyset har alltid trukket kunstnere til øya. Det sies at Bornholm er hele Danmark i et nøtteskall, for her kan du oppleve både åser, grønne og frodige jordbruksområder og en gigantisk skog. Som det eneste stedet i Danmark kan du også oppleve klipper, og på sørkysten ligger en bred, hvit sandstrand med den fineste sand du kan oppdrive i Danmark.

Les mer

Djursland og Mols

Midt i Danmark, på nesen av Jylland, finner vi Djursland – Danmarks naturskjønne del. Her finnes feriehus som passer for alle! I Djursland kan du prøve Danmarks beste sklier, berg-og-dal-baner og karuseller for hele familien i Djurs Sommerland – Skandinavias største sommerland. Du kan shoppe i den koselige byen Ebeltoft og nyte naturen i nasjonalparken Mols Bjerge med Kalø slottsruiner. Djursland tilbyr alt hva hjertet kan begjære – for barnefamilier og for par som ønsker tid for to.

Les mer

Sjælland

Sjælland er omgitt av kyst og tilbyr milevis av sandstrender, som er blant Europas reneste og mest barnevennlige. Men også skog, fuglereservater og kalkklipper som du ikke finner noe annet sted. Den sjællandske naturen er vakker og variert. På Sjælland finner du også fornøyelsesparker, riddere, badeland og krokodiller!

Les mer

Jyllands vestkyst

Jyllands vestkyst har mye å by på for både kunst- og kulturinteresserte og for barnefamilier. På vestkysten, fra Fanø rev og nordover, ligger badebyene og strendene på rekke og rad. Hvis du er ute etter stillhet og flotte naturopplevelser, bør du besøke fuglereservatet Tipperne ved Ringkøbing Fjord. Langs det meste av Vestjyllands kystlinje finner du lange, brede strender med fin, hvit sand. Noen av våre mest populære destinasjoner på vestkysten er Blåvand, Rømø og Fanø.

Les mer

Fyn og øyene

Tilbring ferien på Fyn, Danmarks nest største øy, som ligger sentralt plassert. Hvis du er på jakt etter flott natur, spennende kulturhistorie og varme og koselige øyboere, bør du ta deg en tur til øyene rundt Fyn. Gå ikke glipp av et besøk på Hans Christian Andersen Museum, hvor du blant annet kan se hatten hans.

Les mer

Nordvestjylland

Nordvestjylland har milelange strender, mengder av fine sykkelruter og vann som egner seg godt for kanoturer. Ridning er en populær aktivitet på Nordvestjylland, og mange gårder leier ut hester og ponnier og arrangerer rideturer for familier. På vestkysten, fra Fanø rev og nordover, ligger badebyene og strendene på rekke og rad. Hvis du er ute etter stillhet og flotte naturopplevelser, bør du besøke fuglereservatet Tipperne ved Ringkøbing Fjord. Langs det meste av Vestjyllands kystlinje finner du lange, brede strender med fin, hvit sand.

Les mer

Nordøstjylland

Nordøstjylland er kjent for sine barnevennlige strender med grunt vann og små, lette bølger. Noen steder er de hvite sandstrendene erstattet av enger og laguner hvor du kan kose deg med et teppe og en god bok. Hele området langs kysten innbyr til vannaktiviteter som vindsurfing og seiling, men området er også ideelt for sportsfiskere. Du kan fiske direkte fra stranden, fra en båt på sjøen eller i innlandets bekker og innsjøer. Nordøstjylland har også gode golfmuligheter.

Les mer

Sørøstjylland

Den sørjyske kyststrekningen er et skikkelig eldorado for både barn og voksne. Her dyrkes alle typer strand- og vannsport. Alle de flotte sandstrendene er svært barnevennlige fordi det er langgrunt og stille vann. Noen av utfluktsmålene på Sørøstjylland er AQUA i Silkeborg, som er Nord-Europas største ferskvannsakvarium, kongeborgen Koldinghus, LEGOLAND med massevis av fart og spenning, safari i Givskud Zoo og Sommerland Syd, som er et action-, sommer- og badeland.

Les mer

Limfjordslandet

Ferie i Limfjorden er en oppdagelsesreise på land og til sjøs. Med vakker natur, sjarmerende byer og mange gode historier. Limfjorden byr på mange friluftsaktiviteter, og innløpet er ideelt for bading, seiling, surfing og havfiske. For de modige kan paragliding være et alternativ, men også dykking, vindsurfing og vannski er aktiviteter som kan få adrenalinet til å pumpe. De mange havnebyene langs fjorden tilbyr alt fra attraksjoner og aktiviteter i spesialforretninger til fine restauranter og uteliv.

Les mer

Lolland, Falster og Møn

Når du ferierer på Møn og Lolland-Falster, kan du oppleve store og små øyer som er svært forskjellige i landskapelig forstand. Lolland og Falster er preget av åpne, grønne og flate landskap, og på Falsters østkyst er det kilometervis med vakre strender. Alt er bokstavelig talt forbundet med broer. Det er mange barnevennlige strender med rolig og grunt vann på Falsters østkyst. I Marielyst finner du en av Danmarks vakreste sandstrender.

Les mer

Prisgaranti

Prisgaranti

Vi garanterer at du får laveste pris hos oss. Dersom du finner en feriebolig opphold billigere hos våre konkurrenter betaler vi differansen. Les mer her

Et utvalg av alle våre ferieboliger i Danmark

Hus i Danmark - Svaneke

Hus i Danmark - Svaneke

Husnummer #41997

 • Husstørrelse 78m2
 • Antall personer 5st
 • Soverom 3st
 • Baderom 1st
 • Avstand til vann 1000m

Ukepris NOK
3049 til 8880
Varierer i sesong

Mer info

Hus i Danmark - Gudhjem

Hus i Danmark - Gudhjem

Husnummer #41998

 • Husstørrelse 120m2
 • Antall personer 6st
 • Soverom 3st
 • Baderom 1st
 • Avstand til vann 2km

Ukepris NOK
3379 til 9829
Varierer i sesong

Mer info

Hus i Danmark - Svaneke

Hus i Danmark - Svaneke

Husnummer #41999

 • Husstørrelse 57m2
 • Antall personer 4st
 • Soverom 2st
 • Baderom 1st
 • Avstand til vann 1km

Ukepris NOK
2589 til 7920
Varierer i sesong

Mer info

Hus i Danmark - Svaneke

Hus i Danmark - Svaneke

Husnummer #42000

 • Husstørrelse 100m2
 • Antall personer 6st
 • Soverom 3st
 • Baderom 1st
 • Avstand til vann 200m

Ukepris NOK
3410 til 10590
Varierer i sesong

Mer info

Hus i Danmark - Gudhjem

Hus i Danmark - Gudhjem

Husnummer #42002

 • Husstørrelse 138m2
 • Antall personer 7st
 • Soverom 4st
 • Baderom 1st
 • Avstand til vann 400m

Ukepris NOK
3999 til 11810
Varierer i sesong

Mer info

Hus i Danmark - Svaneke

Hus i Danmark - Svaneke

Husnummer #42004

 • Husstørrelse 56m2
 • Antall personer 4st
 • Soverom 2st
 • Baderom 1st
 • Avstand til vann 300m

Ukepris NOK
3070 til 8689
Varierer i sesong

Mer info

Leilighet i Danmark - Gudhjem

Leilighet i Danmark - Gudhjem

Husnummer #42005

 • Husstørrelse 60m2
 • Antall personer 4st
 • Soverom 1st
 • Baderom 1st
 • Avstand til vann 300m

Ukepris NOK
2440 til 7460
Varierer i sesong

Mer info
Det finnes flere boliger i samme kompleks

Hus i Danmark - Gudhjem

Hus i Danmark - Gudhjem

Husnummer #42006

 • Husstørrelse 54m2
 • Antall personer 4st
 • Soverom 1st
 • Baderom 1st
 • Avstand til vann 300m

Ukepris NOK
3610 til 11560
Varierer i sesong

Mer info

Hus i Danmark - Gudhjem

Hus i Danmark - Gudhjem

Husnummer #42007

 • Husstørrelse 115m2
 • Antall personer 6st
 • Soverom 3st
 • Baderom 1st
 • Avstand til vann 500m

Ukepris NOK
3510 til 10889
Varierer i sesong

Mer info

Hus i Danmark - Gudhjem

Hus i Danmark - Gudhjem

Husnummer #42008

 • Husstørrelse 97m2
 • Antall personer 2st
 • Soverom 2st
 • Baderom 1st
 • Avstand til vann 5km

Ukepris NOK
2279 til 6940
Varierer i sesong

Mer info
Loading...