Om oss

Over 100 000 feriehus og ferieleiligheter

Feriehus.no samarbeider med de mest velkjente og seriøse utleierne av ferieboliger som kan vise til over 50 års erfaring. Vi søker igjennom alle utleiere for å finne din neste feriebolig til lavest mulig pris. Det gjør at du slipper å bruke tid på å søke rundt hos mange forskjellige leverandører. Hos oss får du alle ledige ferieboliger i ett søk.
Prisen og leiebetingelsene er de samme som du får ved å bestille direkte hos våre partnere, så vi kan derfor gi våre kunder prisgaranti.

Feriehus.no har feriehus og ferieleiligheter til enhver smak. Vi har vi et bredt spekter av ferieboliger i 35 forskjellige land, ulike prisklasser og alle de fasilitetene dere har bruk for. Hos oss er det enkelt å leie din neste feriebolig. Raskt og selektivt søk etter den rette ferieboligen!

På Feriehus.no kan du booke din feriebolig 24 timer i døgnet

Gjennom våre nettsider kan du online booke din neste feriebolig når du selv måtte ønske. Når du har bestilt din feriebolig, får du en bekreftelse på mail fra Feriehus.no og vårt partnerbyrå med den informasjon du trenger.
På hver feriebolig finner du alle betingelser og vilkår nederst på bestillingsskjemaet. Send oss gjerne en mail på [email protected] om du i forkant ønsker å få tilsendt betalingsdato for ferieboligen, betingelser eller vilkår for den boligen du ønsker å leie.

Trenger du hjelp til å finne din neste feriebolig?

I et hav av alternativer kan du sende oss en forespørsel - og vi vil hjelpe deg. Trenger du hjelp til å finne ditt neste feriehus, feriebolig eller ferieleilighet. Vi vil deretter sende deg et personlig tilbud, uten forpliktelser. Fortell oss hvor du ser for deg din neste drømmeferie. Bruk dette skjemaet.
Vi finner den rette ferieboligen uansett formålet med reisen deres. Er du ute etter et stort feriehus til mange familier, en liten koselig hytte ved sjøen, hytte på fjellet eller flere ferieboliger i nærheten av hverandre så finne vi dette for deg.

Personlig hjelp og service på feriedestinasjonene

En av Feriehus.no sine største styrker er at vi alltid er der når du trenger oss. Når du leier en feriebolig hos oss har du alltid en lokal kontaktperson på feriestedet. Feriehus.no sine partnerbyråer og nøkkelansvarlige ønsker dere velkommen, hjelper dere på stedet og tilbyr sin service. Denne lokale tilstedeværelsen gjør at du får en lettvint overlevering av nøkkelen, hjelp til å booke aktiviteter, ferietips og mye annet.

Feriehus.no gir deg trygghet

Ved å bestille gjennom et kjent selskap, slipper du store overraskelser. Feriehus.no og våre partneres største styrke er at vi alltid er der når du trenger oss - både før, under og etter ditt opphold.
Når du betaler online hos oss, er du i trygge hender. Vi har innrettet oss etter de høyeste sikkerhetstiltak slik at dine personlige opplysninger er beskyttet.